Aviso legal

En compliment de les normes definides a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d’informació general d’aquesta pàgina web.

Titular: KOPGAVA SERVICE TRADE, SL
Direcció: C/ Longitudinal 9, Mercabarna, 91 – 08040 BARCELONA
Correu electrònic: kopgava@gavagrup.com
Telèfon: (+34) 93 556 12 66
CIF: B63477673

PROTECCIÓ DE DADES DE CARACTER PERSONAL

Per complir els preceptes del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 (d’ara endavant, RGPD), NOM DE L’EMPRESA informa als usuaris d’aquest lloc web dels següents punts:
Tota la informació rebuda per NAME COMPANY amb la finalitat de mantenir la relació comercial i comercial amb els seus clients, així com mantenir-los informats sobre els productes i serveis oferts i no es comunicarà a tercers excepte en els casos en que NAME COMPANY estar obligat legalment o en el cas de dades d’informació pública.

Els interessats poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició i portabilitat al tractament de les seves dades respecte de NOM EMPRESA, mitjançant una carta signada adreçada a KOPGAVA SERVICE TRADE, SL. C/ Longitudinal 9, Mercabarna, 91 – 08040 BARCELONA o enviant-lo a l’adreça de correu electrònic kopgava@gavagrup.com, afegint en tot cas la fotocòpia del DNI de l’interessat. Igualment, vostè està segur del dret a reclamar davant l’autoritat de control.

KOPGAVA SERVICE TRADE, SL emmagatzemarà les dades personals que ha recollit i prendrà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. KOPGAVA SERVICE TRADE, SL complirà aquesta obligació de compliment de la RGPD i totes les disposicions posteriors. Les dades que sol · liciten els diferents canals autoritzats són estrictament necessaris per atendre la seva sol·licitud, que es comunica voluntàriament. La negativa a proporcionar les dades classificades com a obligatòries donarà com a resultat la no disposició o la impossibilitat d’accedir al servei per als sol·licitats. Així mateix, es poden proporcionar dades voluntàriament amb l’objectiu que els serveis es puguin oferir de forma òptima. De la mateixa manera, en aquells casos en què es proporcioni dades de tercers, accepteu informar-los sobre el contingut d’aquesta política de privadesa. A més, accepteu comunicar al KOPGAVA SERVICE TRADE, SL qualsevol modificació i rectificació de les seves dades personals de manera que la informació continguda als registres d’activitat de KOPGAVA SERVICE TRADE, SL sempre s’actualitzi.