Qui és
Ona?

La meva passió és la natura i les normes que la regulen de forma innocent: les estacions de l’any, les condicions atmosfèriques… com la pluja o el sol. M’encanta seguir el desenvolupament de les verdures del meu hort i veure com evolucionen. Per experiència se, que les collites costen d’aconseguiri per això crec que es important conservar bé aquests fruits per gaudir-los a la cuina. Sempre m’ha agradat la cuina i ja de petita passava hores asseguda a la taula de la cuina mirant com el meu pare cuinava. Es a la cuina, on gràcies a la creativitat, les verdures de totes mides, formes i colors; es converteixen en suculents àpats.

Sostenibilitat

Sostenibilitat

Ona i natura

Crec que la terra s’ho mereix!

Packs més sostenibles:

La filosofia de respecte per la natura, ens ha fet optar per envasar els nostres productes amb el mínim de plàstic. Des de un inici hem treballat en la eliminació de les safates, que ha representat reduir amb un 80% el plàstic utilitzat respecte altres envasadors. Però la nostra idea ens fa anar més enllà, i ja estem treballant en una línia de films biodegradables compostables, que podran anar al contenidor marró per convertir-se en adob. Aquesta innovació en sostenibilitat podrem llançar-la al mercat durant el 2019.

Cultius més respectuosos amb el medi ambient:

Hem aconseguit el SEGELL/CERTIFICAT DE PRODUCCIO INTEGRADA ALS NOSTRES CAMPS. La FAO considera la protecció integrada com el millor sistema per a protegir els cultius, i com la base per a un creixement sostenible dels cultius, reduint el risc que comporten els pesticides. La producció integrada és l’únic sistema productiu que regula la protecció del medi ambient, la salut i la seguretat dels treballadors, per la limitació estricta de l’ús d’agroquímics, alhora que garanteix una producció intensiva de qualitat

Per tot això, hem sigut seleccionats per Mercabarna com a empresa innovadora de l’any i reconeguda per Ben fet! com empresa compromesa amb el territori.